Leeghwatergroep

Badhoevedorp, 12 december 2014, door onze redacteur

De Leeghwatergroep is een zoektocht begonnen naar het grootste talent van de groep. Op zaterdag 10 januari zal er tijdens een serie optredens besloten worden wie er het grootste talent is van de Leeghwatergroep. Daarvoor zal elk lid per groepje een optreden gaan doen. Dit kunnen allerlei soorten optredens zijn, van modeshows tot goocheltrucs, maar het is natuurlijk ook een talent om iets creatiefs te laten zien. 

Afgelopen jaar heeft Jordi van de Dolfijnen de wisselbeker gewonnen. Met zijn gitaarspel heeft hij laten zien dat hij talent heeft, maar heeft hij dat talent dit jaar nog steeds? Of zijn het toch weer de Bevers, die met hun prachtige gezang het beverlied konden laten horen? We zullen het allemaal meemaken op 10 januari 2015 om 19:00, na de traditionele boerenkoolfuif. 

Alhoewel iedereen zeer creatief mag zijn met hun optreden, zijn er toch een paar spelregels, zo vertelt de leiding van de Leeghwatergroep: 

  • Elk optreden mag maximaal 3 minuten duren,
  • Het optreden moet geschikt zijn voor alle leeftijden,
  • Op 20 december moeten de optredens bekend zijn. 

Dat waren de spelregels, "niet veel he?" vertelt de leiding. Ook wist de leiding te vertellen: "De ouders, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom". De jurering vindt plaats door de onpartijdige leden van de Wilde Vaart.