Leeghwatergroep

Het is weer zo ver: de scouting in Badhoevedorp gaat vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus weer van start! Ben jij iemand die op zoek is naar uitdaging? Dan ben je aan het juiste adres! De Leeghwatergroep en Lady Baden Powellgroep bieden elk weekend een nieuw avontuur. Van zeilen, roeien, pionieren, knutselen en spelletjes in de zon tot speurtochten onder de sterren en warme chocomel bij het kampvuur in de nacht.

Voel jij je thuis op het water? Dan zijn de waterscouts echt iets voor jou! Elke zaterdagmiddag betreden de zeeverkenners het Nieuwe Meer in de lelievlets.

Toch liever met beide benen op het land? Dan staan de landscouts voor jou klaar! Elke vrijdagavond komen de Scouts samen om te hiken, koken, GPS-tochten, schilderen, je bedenkt het maar! Niets is hier te gek.

Ben je nog jonger dan 12 jaar? Kom dan op zaterdagochtend naar de Bevers of de sssDolfijnen. De Bevers en Dolfijnen beleven elke week een spannend avontuur in en om het clubgebouw. De Dolfijnen wisselen dit af met zeilen op het Nieuwe Meer!

Meer dan genoeg te doen dus! Lijkt dit jou leuk? Op zaterdag 26 september organiseert de Scouting een open dag van 10:00 tot 15:00 uur op de Snelliuslaan 39, 1171 CZ Badhoevedorp. Landzeilen, pionieren, schminken, broodjes bakken bij het vuur, we hebben van alles in petto!

Uiteraard kun je ook gewoon eens langskomen bij een opkomst op de vrijdag of zaterdag! Meldt je dan van te voren even aan per email aan bij de betreffende groep.

https://www.leeghwatergroep.nl/
 - Bevers: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    4-7 jaar van 10:00-12:00 uur
 - Dolfijnen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    7-11 jaar van 10:00-12:00 uur (tot 13.00 uur als er gezeild wordt)
 - Zeeverkenners: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    11-15 jaar van 13:00-17:00 uur
 - Wilde vaart: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    15-18 jaar van 13:00-17:00 uur

https://ladybadenpowellgroep.nl/
 - Scouts: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
    12-15 jaar van 19:00-20:30 uur