• NLdoet 28 May 2021 00:00 to 00:00

Leeghwatergroep

Op zaterdag 9 januari was het tijd voor de jaarlijkse boerenkoolfuif. Normaal gesproken trappen wij het jaar af met een gezamenlijke activiteit, meestal schaatsen, en daarna eten we met de hele groep Boerenkool. Dit jaar doen we dat vanwege de welbekende omstandigheden net even anders. Het gehele leidingteam en het bestuur heeft haar beste beentje voor gezet, wat heeft geleid tot een dagvullend programma met Escape rooms, boerenkool meekoken met Jeroen en Martijn, de praatjes van voorzitter Evert Jan en groepsbegeleider Hans (zie daarover meer hier: (LWG bedankt!), een heuze online pubquiz (gewonnen door Bieke!), een update over de stand van het huisvestingsproject en een live prijsuitreiking voor Bieke (met confetti). Dat allemaal onder het genot van het borrelpakketje dat de kinderen 's ochtends konden ophalen. Zie hieronder wat screenshots van de stream voor een impressie. 

 

Jeroen en Martijn aan het aardappels schillen

Boerenkool koken met Jeroen en Martijn

Boerenkool MET worst uiteraard

Er horen uiteraard ook worst en spekjes bij

Evert Jan (voorzitter)

Onze voorzitter Evert Jan

Tegeltjes

Een aantal leiding werd in het zonnetje gezet

Hans (Groepsbegeleider)

Onze groepsbegeleider Hans

Pubquizvraag Hoe lang bestaat de Leeghwatergroep

De pubquiz werd begeleid door broer en zus Laurens en Nynke. Uiteraard bestaat de Leeghwatergroep sinds vorig jaar 75 jaar, aangezien onze groep in (de loop van) 1945 gestart is!

Pubquizvraag Scouts

Ook de (LBP) scouts kwamen aan bod tijdens de vragen

Pubquiz winnaar Bieke

Uiteindelijk was Dolfijn Bieke de winnaar! Korte tijd later kwamen leidingen Sietse en Lisa nog bij haar aan de deur om een echte boerenkoolfuifprijs te overhandigen!

Pubquiz presentatoren

Laurens en Nynke mochten ook nog even groot in beeld op het einde

Vanwege technische problemen zijn er helaas niet meer screenshots gemaakt...