Leeghwatergroep

img 247117 Mei was het weer zover voor de wilde vaart. De jaarlijks terugkerende Bacu. Een van de leukste en meest uitdagende weekenden voor de leeftijdscategorie van de Wilde vaart. Ook dit jaar had de organisatie van de Bacu zich weer hard ingezet voor een leuk programma. Op vrijdag was het gelijk raak en mochten we in de Kwibus (feestbus) naar het strand. Op het strand hebben de wilde vaarders flinke strijd geleverd om met spelletjes sleutels te winnen. Wie de meeste sleutels had aan het eind van het kamp zou de Bacu winnen. Ondertussen genoot de leiding van een glaasje limonade in een strandtent :). De zaterdag begon (zoals we gewend zijn op bacu) met een stralend zonnetje. De wilde vaart ging deze dag op Hike. Tijdens de hike was het de bedoeling om foto's te maken van bepaalde locaties en deze vervolgens op twitter te zetten. Ook hiermee konden weer de nodige sleutels verdiend worden. Tijdens de hike was de begeleiding aan het zwoegen in de supermarkt in de Lier om de heerlijke barbeque te verzorgen die savonds plaats zou vinden. Na de barbeque was het tijd voor een feestje. Uitgedost met pruiken, brillen en dozen ;) LMFAO style, hebben we een top feestje gehad.

De volgende dag weer vroeg op want het was workshop dag. Er waren weer super leuke workshops met dansen, I work out, harry de hengst en daten in het donker!

savonds heeft iedere groep op bacu een maaltijd voorbereid en die maatlijden konden door iedereen genuttigd worden op het grote veld. Dit jaar hebben we rosti gemaakt en jawel, de derde prijs met koken behaald!! Dankjewel Dames!

Na het eten was het tijd voor het slotfeest om vervolgens de ochtend erna vroeg op te staan om het kamp weer af te breken.

Het was een zonnig top weekend!

De wv begeleiding