No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Logo van de dolfijnen Leeghwatergroep badhoevedorpHé hallo, jullie zijn nu beland bij de leukste speltak van de Leeghwatergroep: de Dolfijnen. De dolfijnen komen iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 bij elkaar. En doen echt de vetste dingen.

Zo gaan we in het voorjaar en zomer zo vaak mogelijk zeilen. Zeilen is natuurlijk al hartstikke gaaf, maar we doen ook leuke spelletjes in en rond het water. In de zomer gaan we altijd een week op kamp met de boten: het zomerkamp! Als je daar meer over wil weten, dan moet je echt eens een keertje langskomen om met ons mee te doen. 

Ook hebben we ieder jaar twee logeerweekendjes. Dan slapen we of in ons clubhuis of misschien wel ergens anders. Als we niet druk bezig zijn met zeilen, kampen en weekendjes spelen we op het dolfijneneiland. Dat is een eiland waar Maj en Jarl wonen samen met hun ouders. Het leuke aan dat eiland is dat alle dieren die er wonen met Maj en Jarl kunnen praten. Ook heeft ieder dier zijn lievelingsspelletjes. Om een beetje te wennen aan het dolfijneneiland heeft iedere leiding één van die dierennamen, zo hebben we: Pirel de Potvis, Otak de otter, Mika de Meeuw en er zijn nog veel meer figuren.

Maar wat doen we nog meer voor spannende dingen? We helpen Sinterklaas met surprises maken, hebben een echte kerstbrunch, hebben zelf een lichtje in elkaar gesoldeerd en ook een discofeest georganiseerd. Lijken dit je nu allemaal hele gave dingen en ben je tussen de 7 en 12 jaar kom dan eens langs, wij zijn er!

Start zeilen Dolfijnen

Afgelopen zaterdag zijn de dolfijnen weer begonnen met zeilen, we hebben dit zeilseizoen afgetrapt door een ballonnen spel te spelen waarbij de dolfijnen de ballonnen van de andere boten kapot moesten maken om te winnen.

 

Figuur

Vijfde dag zomerkamp 2021 dolfijnen

 

Harde wind maar dat houdt ons niet tegen. Eerst vuur maken en levend zeeslag, daarna snel de boten waar de dolfijnen een zeilwedstrijd hebben gedaan en de welpen een hike hebben gelopen. Van beide partijen was de eindbestemming bij het strandje waar we en lekker patatje als lunch hebben gegeten. 

dolfijnen zomerkamp

Helaas wegens een drukke dag vandaag geen video. Deze krijgen jullie morgen van mij tegoed.