No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Afgelopen zaterdag (6 oktober) zijn er drie kinderen overgevlogen vanaf de bevers naar de dolfijnen! Nikita, Sven en Lars maken nu ook deel uit van deze leuke groep. Ze moesten er wel wat voor doen, zo hebben ze eerst geprobeerd om bootmemory te doen, maar dat spel was zelfs voor de oudere dolfijnen nog wat te lastig. Daarna kregen ze wat vragen en mochten ze proberen om in de hechte kring dolfijnen door te dringen. Dat was voor hen natuurlijk erg makkelijk, dus zijn ze nu Dolfijn!

overvliegendolf2012-1

Daarna konden alle dolfijnen plaatsnemen op de nieuwe bankjes om het thema van de komende weken uitgelegd te krijgen. De komende weken staan namelijk helemaal in het teken van 'Groen'! Zoals de kinderen zelf al noemden hoort daarbij: Gras, Blaadjes, enzovoort. Wij zullen dus activiteiten met de natuur gaan doen, maar ook duurzaamheid en dat wordt natuurlijk hartstikke leuk! Het lokaal is inmiddels al een hele groene zee aan balonnen en zelfgeknipte blaadjes.

overvliegendolf2012-2

Zwemwedstrijden

's Avonds waren de zwemwedstrijden in de Meerkamp in Amstelveen. Na wat langer dan anders te moeten wachten in de kou buiten konden we eindelijk naar binnen. De onderdelen waren schoolslag, vlotvaren, vrije slag en estafette. Antoon heeft bij de schoolslag de tweede plaats gehaald! Verder zijn er nog twee bronzen medailles gehaald bij meisjesvlotvaren en gemengd estafette. De foto's zijn op onze fotowebsite te bewonderen. De meeste daarvan zijn afkomstig van Jeroen Roos, lid van de Leeghwatergroep en maakt foto's van allerlei scoutingactiviteiten. Hier vind je al zijn foto's, op onze site staat een selectie.

zwemwedstrijdendolf2012-1

Het was lastig om het vlot recht te houden... Klik op de foto om meer foto's te zien op onze fotosite!

zwemwedstrijdendolf2012-2

Thomas J. werd hier stiekem geïnterviewd door RTV Amstelveen; dit filmpje zal op onze site geplaatst worden zodra deze online staat!

zwemwedstrijdendolf2012-3

Na afloop was er de mogelijkheid om vrij te zwemmen en ook de leiding deed daar aan mee!