No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Na het ontbijt zijn we redelijk snel het water opgegaan richting het Bos Huis te Warmond. Met drie zeilboten en de motorboot  gingen we zeilend, afgezien van de motorboot uiteraard, naar het Joppe. Aan de overkant van het Joppe ligt Warmond en vanaf daar werd er nog een klein stukje gesleept naar het bos. In het bos hebben we eerst het Mondriaan-spel gedaan. Op een pallet moest elk groepje een vakje invullen, zodat er uiteindelijk een prachtig kunstwerk ontstond. Het groepje dat de meeste vakjes ingekleurd had, had gewonnen. Na afloop hebben we daar nog een groepsfoto bij gemaakt, zoals hieronder te zien is.

Groepsfoto bos te Warmond

De kwast werd op een gegeven moment overbodig gevonden...

Daarna was er nog een postenspel in het bos, waar ze onder andere hints, skippyballend een parcours en vooral posten vinden moesten doen. Op de terugweg werd er nog lekker een ijsje gegeten en gezeild.

zeilen op ma

Op het menu stond de oude getrouwe macaroni, maar de groentebasis van de saus is wel gepureerd. Op deze manier is onbewust toch flink wat groente (inclusief courgette, trouwens) naar binnen gewerkt. 

Hier nog wat verslagen van de kinderen:

Na het ontbijt zagen we een brief van Zwarte Dirk. Vandaag moesten we het zwarte Dirkspel doen. We kregen geen succes. We moesten rood terugverdienen. (Koen)

Toeng gingen we zeilen naar een bos. Daar gingen we leuke spelletjes doen. Het was nog wel een probleem om uit die gleuf te komen. (Niels)

We begonnen met een Mondriaan-estafette, daarbij moest je elke keer dat je rende een vakje op een pallet schilderen. Daarna gingen we nog andere dingen doen zoals lintjes zoeken, geblinddoekt een knijper zoeken en een snoepje eten. (Thomas)