No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Dit weekend slapen de dolfijnen op een onbewoond eiland. Gisteravond zijn ze op zoek geweest naar een paar dieren in het park in het donker. Ze moesten daarbij goed luisteren naar welke geluiden de dieren maakten. Na het kijken van een vette film zijn ze lekker gaan slapen.
De volgende ochtend werden de Dolfijnen al veel te vroeg wakker (volgens de leiding). Bij het ontbijt kwamen er nog wat meer Dolfijnen bij zodat we met een groep van 20 kinderen naar Chimpie Champ in Aalsmeer konden gaan. Foto's zeggen meer dan woorden, dus hierbij wat foto's.

Het spelen in Chimpie Champ was erg leuk, maar alle Dolfijnen konden wel flink wat van hun energie daarin kwijt. Zoveel zelfs dat er 's middags toch wat minder hard gespeeld werd dan normaal en dat 's avonds alle kinderen op tijd gingen slapen. Het was wel een hele leuke dag.

De volgende ochtend bleef het verbazingwekkend lang rustig. Maar iedereen had gelukkig wel zin in een onbewoond eiland-ontbijtje, met een gekookt eitje die goed afkomstig zouden kunnen zijn van een kip die op het onbewoond eiland rondloopt. 

Na het ontbijt zijn we gaan zwemmen en dat was heel leuk, maar ook daar was goed te merken dat de kinderen goed afgemat waren. Helemaal toen we terug in het clubhuis waren en iedereen een appeltje kreeg was het goed te merken. Na een groepsfoto mochten de kinderen mee naar huis. 

Het was een (volgens de leiding) geslaagd weekendje en als we de reacties van de kinderen aan het einde van het weekendje moeten geloven vonden zij het ook erg leuk. Binnenkort komen de foto's online op de fotosite. Het was helaas geen fotogeniek weekend, dus het aantal blijft beperkt...