No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Zondag stond in het thema van ' Help, mijn Dolfijn is klusser'  en ' Vermist'. In de ochtend was het echter tijd voor de kampdoop. Elke dolfijn ondergaat deze doop, en krijgt vervolgens een van Neptunus een doopnaam. De doop houdt in dat de kinderen geblinddoekt een parcours moeten lopen en wat hindernissen moeten nemen. Dit is natuurlijk spannend. Daarna komen ze bij Neptunus, waar ze een hapje van zijn eten en een slokje van zijn drinken krijgen. Dat eten vindt hij erg lekker, maar dat wordt over het algemeen niet gedeeld met mensen die op het land wonen. Hier zijn een paar foto's van de doop:

Na de doop en daarna een lekker kopje soep en een paar broodjes knakworst gingen we door met klussen. Helaas gooide het weer nog wat roet in het eten, door even kort en hard te regenen. Gelukkig hebben we wel lekker wat kunnen bouwen. Zie hier het resultaat:

's Avonds stond de oude vertrouwde macaroni op het menu. Na het eten was het tijd voor 'Vermist', waar we een paar spelletjes omgekeerd verstoppertje hebben gespeeld over het hele eiland.