No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Deze informatiemail is verzonden op 2 april naar alle ouders van de dolfijnen.


Beste ouders van de dolfijnen,

In deze mail volgt een overzicht van de komende tijd, alle zeildagen, het weekendje, de regiospeldag en de verplaatste ouderavond voor het zomerkamp (met ALV).

Planning tot aan het zomerkamp

Zaterdag

Opkomst

14-apr-12

Zeilen

21-apr-12

Reguliere opkomst

28-apr-12

Zeilen

05-mei-12

GEEN OPKOMST

12-mei-12

Zeilen

19-mei-12

Reguliere opkomst

26-mei-12

Reguliere opkomst

02-jun-12

Regiospeldag

09-jun-12

Zeilen

16-jun-12

Weekendje met de bevers

23-jun-12

Reguliere opkomst

30-jun-12

Zeilen

07-jul-12

Zeilen

14-jul-12

Laatste opkomst

21-jul-12

Zomerkamp!

Zeilen

In de bijlage (van de mail) staan alle zeildagen inclusief de ouders die moeten rijden naar en van de steiger. Bij een zeildag verzamelen we om 9:45 op het clubhuis, opdat we om 10:00 kunnen vertrekken.  Wij zullen dan om 13:00 vertrekken vanaf de steiger terug naar het clubhuis, waar de kinderen rond 13:15 zullen aankomen. In het documentje staan ook wat regeltjes voor op het water. Mocht u niet kunnen op die dag, wissel dan met een van de andere ouders.

Voor de dagen dat we niet zeilen zien wij trouwens ook graag dat iedereen op tijd aanwezig is, zodat we om 10:00 kunnen beginnen.

Gezondheidsformulier

Omdat we binnenkort weer gaan zeilen ontvang ik graag van iedereen een gezondheidsformulier. Deze is te vinden in de bijlage (van de mail...).

Regiospeldag

Op 2 juni zal de jaarlijkse regiospeldag voor dolfijnen zijn. Tijdens de regiospeldag komen heel veel groepen uit onze regio samen om samen allerlei leuke spelletjes te doen. Deze dag is in Amstelveen en zal waarschijnlijk duren van 10:00 tot 15:00, er is ook een kleine bijdrage aan verbonden. Meer informatie volgt nog, zodra ik deze van de organisatie doorkrijg.

Weekendje

In het weekend van 15 t/m 17 juni zullen de dolfijnen en bevers samen een weekendje houden in het clubhuis. De bevers zullen vanaf zaterdag meedoen, waar de dolfijnen alvast beginnen op vrijdagavond. Het thema en programma gaan wij nog bedenken, maar we hebben al wel zeer avontuurlijke plannen.

Algemene Ledenvergadering met Ouderavond

Op donderdag 14 juni zal de ALV met ouderavond worden gehouden. Tijdens de ALV wordt u op de hoogte gesteld van de huidige stand van zaken binnen de groep en u vertegenwoordigt uw kind wanneer er eventueel gestemd zou moeten worden. Na deze sessie zal er per speltak een informatiesessie zijn over onder andere het zomerkamp.

Deze ALV was eerst gepland op 21 juni, maar deze is verplaatst wegens een wedstrijd van het EK.

Zomerkamp

Op dit moment gaan 14 (van de 19) dolfijnen mee met het zomerkamp. Wij gaan dus naar de Stierop bij het Alkmaardermeer. Komende week zullen de betalingsformulieren meegegeven worden aan degenen die mee gaan.

Overige informatie

Verder wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een project van Scouting Nederland om te kijken wat de reden is dat kinderen lid zijn van Scouting en niet onbelangrijk, waarom sommigen van scouting af gaan. Reden daarvoor is het teruglopende aantal leden van Scouting Nederland. Bij onze groep gaat het goed, maar er verdwijnen veel groepen. Hierover kunt u binnenkort een korte enquête verwachten.

Ook komt er binnenkort een nieuwe website, hierop zal alle informatie die via deze mails gestuurd wordt en nog veel meer geplaatst worden.

Het is weer een mooie lange email geworden.

Met vriendelijke dolfijnengroet,

De dolfijnenleiding