Kom ook eens kijken!

Bij elke speltak geldt dat het mogelijk is om vier keer te komen kijken voordat er over wordt gegaan tot inschrijving. Het inschrijvingsformulier zal na afloop van deze vier opkomsten gegeven worden. De kosten per kwartaal zijn afhankelijk van de speltak. 

Tarieven per 2018 (kwartaalprijs)

Vanaf 1 januari 2018 zullen er inschrijfkosten gevraagd worden. Daarmee worden alle administratieve kosten gedekt en alle producten (insignes en das, enz.) die nodig zijn voor voor het installeren en overvliegen naar volgende speltakken. Deze inschrijfkosten bedragen €20,-, onafhankelijk van de speltak.

  • Bevers (4-7): €29,-
  • Dolfijnen (7-11): €34,-
  • Zeeverkenners (11-15): €38,-
  • Wilde Vaart (15-18): €43,-
  • Loodsen (18-21): €43,-
  • Senior Loodsen (21+): €18,50

Bij deze tarieven zitten alle gewone activiteiten inbegrepen, inclusief de boerenkoolfuif. Er zijn echter ook nog andere onderdelen waarvoor kosten gemaakt kunnen worden.

Overige kosten voor leden

Buiten de contributie om zijn er nog wel wat andere kosten zoals: aanschaf scoutfit/uniform (voor bevers is het een trui die via de groep aangeschaft kan worden), eventuele truien of shirts van de speltak (via de groep), weekendjes, kampen en bijzondere activiteiten (zwemwedstrijden, etc.). 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap geschiedt door de gegevensbeheerder in te lichten over de opzegging. De contactgegevens van de gegevensbeheerder zijn te verkrijgen via de teamleiders of het contactformulier