Kom ook eens kijken!

Bij elke speltak geldt dat het mogelijk is om vier keer te komen kijken voordat er over wordt gegaan tot inschrijving. Het inschrijvingsformulier zal na afloop van deze drie opkomsten gegeven worden. Het is ook mogelijk om wat langer te komen kijken met onze strippenkaart. Voor €10 kunnen nog meer opkomsten meegekeken worden. Om deel te nemen aan bijzondere activiteiten zoals kampen of regioactiviteiten, is het wel nodig om lid te worden.  

Contributie

Elk kwartaal zal per automatische incasso de contributie geïnd worden. Dit zal plaatsvinden rond de 25e van de eerste maand van het kwartaal. Dit zijn de hoogtes van de contributie: 

  • Bevers (4-7): €35,50
  • Dolfijnen (7-11 water): €41,50
  • Welpen (7-11 land): €38,00
  • Zeeverkenners (11-15): €46,00
  • Wilde Vaart (15-18): €51,75
  • Loodsen (18-21): €51,75
  • Senior Loodsen (21+): €22,50

Bij inschrijving zal er €25 gevraagd worden, om de extra kosten voor administratie en producten als insignes en groepsdag te krijgen. 

Bij deze kwartaaltarieven zitten alle gewone activiteiten inbegrepen, inclusief bijvoorbeeld de boerenkoolfuif. Er zijn echter ook nog andere onderdelen waarvoor kosten gemaakt kunnen worden.

Overige kosten voor leden

Buiten de contributie om zijn er nog wel wat andere kosten zoals: aanschaf scoutfit/uniform (voor bevers is het een trui die via de groep aangeschaft kan worden), eventuele truien of shirts van de speltak (via de groep), weekendjes, kampen en bijzondere activiteiten (zwemwedstrijden, etc.). 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap geschiedt door de gegevensbeheerder in te lichten over de opzegging. De contactgegevens van de gegevensbeheerder zijn te verkrijgen via de teamleiders of het contactformulier. Opzegging verloopt per contributieperiode.