Welpen

welpen kampwelpen vossenjacht1

Welkom bij de nieuwste en gezelligste speltak van scouting Leeghwater: de Welpen. Wij zijn kinderen tussen de 7 en 11, die op vrijdagavonden tussen 18:30 en 20:00 gezellig samenkomen. We doen echt van alles en nog wat: vuurtjes bouwen, toneelspelen, koken, knutselen, we leren over EHBO, speurtochten, pionieren, we doen kennis op over natuur en nog veel meer. En natuurlijk gaan we op kamp.

Ook maken we gebruik van een cool thema: Jungleboek. De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden, zo valt er altijd wat te leren.

Een nieuwe speltak: de Welpen!

Vrijdag 28 mei starten wij bij voldoende aanmeldingen een nieuwe speltak ‘Welpen’, dit is landscouting voor kinderen van 7 tot 11 jaar. De welpen komen elke vrijdag samen van 18:30 tot 20:00 in het clubhuis van Scouting Leeghwater. 
De welpen spelen in het Jungle Book-thema en gaan allerlei leuke en uitdagende avonturen beleven. Dit is bijvoorbeeld kampvuur houden, toneelspelen, koken, knutselen, leren over EHBO of morsecode. Daarnaast doen we speurtochten en gaan we pionieren! Benieuwd geworden naar de welpen en deze avonturen? Kom kijken en meld je aan voor de opkomsten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en dan zien we jullie graag! En uiteraard mogen vriendjes en vriendinnetjes ook mee. 
Graag horen wij voor 21 mei of jullie aanwezig zijn bij de eerste opkomst. 

welpen vossenjacht2

welpen pio