• 26 September - 17 October
  • 24 October - 14 November
  • 21 November - 12 December
  • 19 December - 09 January
  • 16 January - 06 February
  • 13 February - 06 March
  • 13 March - 13 March

DSC 0001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martijn

We zijn 28-9 overgevlogen naar de zeeverkenners. We moesten  honderd meter roeien, vijftig meter heen naar de speedboot en vijftig meter terug. Daarna  moesten we door een poort van peddels heen lopen en als we er onder door liepen lieten ze hem los. Toen werden we in de boten gezet en gingen we zeilen.

Leonard

Het is vandaag de 28-9-2013 ik ben overgevlogen naar de zeeverkenners. Dat was echt leuk, we moesten door palen heen en dat was lollig we moesten een handje schudden met Buchan, dat is onze leiding. Hij kneep erg hard! Haha! Voor dat we gingen overvliegen naar de  zeeverkenners gingen we nog met de dolfijnen, dus onze groep,  voor de laatste keer zeilen. Dat was erg lollig. Bij de zeeverkenners is het erg leuk en super tof. We gingen zeilen tot 5 uur ! Bij de dolfijnen was het erg leuk. Meer kan ik niet bedenken want het was zoo tof. Doeg, groetjes van Leonard.

Koen

Wij zijn vandaag  met Leonard ,Martijn en Lucas overgevlogen naar de zeeverkenners. Eerst gingen we nog tot  1uur zeilen. Dat was dus de laatste dolfijnen opkomst, ook best jammer  Daarna moesten  we met de zeeverkenners honderd meter  roeien en daarna moesten we door een poort wan riemen heen. Daarna gingen nog tot 5 uur zeilen, ook leuk. Ik hoop nog een leuke zeeverkenners periode te krijgen. Groetjes van Koen

Lucas

We zijn gaan zeilen, daarna hebben we lekker wat gegeten en zijn we weer teruggevaren in een wedstrijd. Wij zijn 3de geworden. Daarom moesten we dus de wc schoonmaken, maar dat moest niet want wij moesten wat schrijven over het overvliegen haha.