De magiërs van de witte en zwarte torens hebben moeiten om hun ogen open te houden. Het was namelijk vrij laat geworden gisternacht omdat de oppermagiers een tegenslag gaven in de vorm van een nachtelijke dropping.

Bij deze nog een verlaat verslag van gister, geschreven door een magiër van de witte torens.

 

Lieve opper minions,

Vandaag was het een leuke dag. De ochtend duik was lekker verfrissend. Maar blijkbaar kreeg iedereen een muntje als je in het water bent geweest en helaas gingen er maar twee magiërs van de witte torens in het water. Maar ja… het verleden blijft het verleden. Dus we moeten het maar loslaten.

Nadat we lekker hebben ontbeten gingen we naar de boten om te zeilen. En… ja hoor dat wat gewoon een afleiding. De oppermagiers hadden in de tussentijd een parcours gemaakt voor de doping. Dus na de het zeilen kregen we blinddoeken om en gingen we op weg. Tijdens het parcours gaven we ook een bezoekje aan het zusje (kan ook de zus zijn) van Neptunus. Hier werden wij officieel zeverkenner. Aan het einde van het parcours werden we in het water geduwd HA! Maar tja een verslag heeft ook een einde DOEI.broodjes bakken